Te brendshme per meshkuj. Materiali pambuk 90% dhe elasatan 10%. Kombinimi i ketyre fibrave eshte antialergjik dhe jane shume te rehatshme ne perdorim. Nuk shkaktojne irritim te lekures. Ngjyrat dhe dekoret jane te ndryshme ne paketim. Marka Namaldi. Posta ne rrethe 200 leke. Ne Tirane falas