Strece për gra shtatzëna me material mikrofibër. Ju vijnë në ngjyrë të zezë me dy masa për model. Nuk janë të tejdukshme dhe shumë të rehatshme në përditshmëri. Të pershtatshme për tu veshur dhe me bluza sipër dhe për të dalë. Nuk lëshojnë push.