Strece për femra. Vijnë në ngjyrë të zezë. Janë me bel të lartë.  Në pjesën e brendshme kanë një shtresë velveti e cila ju mban ngrohtë në kohë të ftohta. Janë ideale për ju që doni të shijoni magjinë e zonave malore por njëkohësisht te ndiheni rehat dhe ngrohtë. Masa është standarte që do të thotë që eshtë e përshtatshme për masat S.M.L. XL. Strecet janë pa vija të dukshme nga jashtë. Qepja është nga brenda cka i bën të përshtatshme për cdo lloj veshje. Për porosi shtoni në shportë më poshtë sa copë ju duhen dhe vazhdoni me plotësimin e të dhënave tuaja.