Set zhartierë në ngjyrë vishnje. Ne paketim përfshihen sytjenat, zhartieri, tangat dhe getat. Sytjenat janë me mbushje te lehtë. Getat janë në ngjyrë të zezë si ne foto duke i dhënë nje thyerje të lehtë setit.  Masat shkojnë deri te 90. Materiali është shumë komod në të veshur dhe ka një cilësi shumë të mirë