Set zhartierë. Ne paketim përfshihen, zhartieri, getat dhe tangat e koordniuara. Masat 2, 3, 4 qe i  përshtaten masave, medium, large dhe xlarge. Ju vjen në ngjyrë të zezë dhe te bardhe. Modeli është i punuar deri në detaje me dekore të ndryshme