Set zhartierë në ngjyrë të zezë

2,000L

Set zhartierë. Masat 75 80 85 90. Sytjena është pa mbushje dhe është e dekoruar me një bizhu të vogël ne mes.  Ne paketim përfshihen sytjenat, tangat, zhartiera, dhe getat.  Ngjyra është vetem e zezë. Ju vjen ne cmim ofertë

Description

Sytjenat janë pa mbushje

Masat 75 80 85 90

Marka NBB

Additional information

Masa

75-B, 80-B, 85-B, 90-B

Title

Go to Top