Set tanga recipeta bust. Seti ju vjen në masat 75 80 85 90 kupa B. Recipetat janë me mbushje dhe rrijnë shumë mirë ne trup. Tangat e koordinuara janë me dantellë dhe me material super soft. Ngjyra është si në foto