Set sekretare me 4 pjese. Ne set perfshihen nje gupiere me rripa te qe rregullohen ne shpatulla dhe me zhartiere. Tangat, getat dhe nje kollare e bardhe si ne foto. Ideale per nje eksperience ndryshe ne dhomen e gjumit. Vjen ne nje paketim te lezetshem kuti.  Masa eshte s-m dhe ngjyra dhe te gjithe aksesoret si ne foto