Set mbathje recipeta. Ju vjen në masat 80 85 90 kupa B. Mbathjet janë normale. Recipetat janë stil balkoncino me push up. Eshtë material shumë i butë në trup. Ngjyra dhe dekori si në foto. Ne cmim ofertë