Set intimo sensualeme 3 pjesë të prodhuara me një pëlhurë të zezë të butë gjysmë me shkëlqim me dantellë me lule. Sutjena me kupa pa mbushje dhe me tel, të zbukuruar me një aksesor të vogël argjendi. Nje minifund me 4 rripa zhartierë qe përshtaten sipas trupit tuaj si dhe tangat e koordinuara. Eshte nje produkt premium që ju vjen i paketuar në një kuti elengante. Marka Chilirose collection.