Rroba banjo me lidhëse përpara. Ngjyra e kombinuar si ne foto. Sytjeni me mbushje. Mbathjet gjysmë braziliane. Masat gjendje 40 dhe 42. Ne Tiranë posta falas. Në rrethe 200 lekë