Bikini trekëndësh. Vijnë në ngjyrë të kuqe dhe blu saks. Ju rrijnë shumë mirë në trup. Thahen shpejt dhe nuk shkaktojnë irritime ne lëkurë Sytjenat me pak mbushje. Mbathjet gjysëm braziliane.