Pizhama sateni. Vijnë ne ngjyra të ndryshme te ju. Janë shumë të buta në trup dhe rrijnë shumë mirë. Masat janë të ndryshme nga S në XXL. Janë të punuara me dekore dantelle. Shkëlqeni në fotot tuaja me pushime veshur me këto pizhama sateni