Mbathje per shtatzani. Materialet e përdorura ne këtë produkt janë antialergjike. Ju vjen në ngjyre te bardhë dhe të zezë. Mbathjet rrijnë mirë pas trupit tuaj dhe përshtaten lehtësisht me format tuaja. Masat gjëndje janë M, L.XL.XXL.
Marka Namaldi