Mbathje për femra. Ne paketim gjenden 3 copë.  Materiali është 90% pambuk dhe 10% elastan. Me tegela të hollë që nuk duken nën xhinse. Ju vijnë në ngjyrë të zezë, të bardhë dhe bezhë. Cmimi për pako 550 lekë.