Kimono e shkurtër e bërë nga pëlhura saten e butë dhe e këndshme, me efekt mëndafshi, me dekore dantell te mëngët. Përfshin rripin dhe tangat e koordinuara. Ngjyra e zezë. Per nje natë ndryshe

Një veshje me cilësi të lartë e paketuar në një kuti elegante.