Kanatjere për femra me rripa të hollë. Masat janë S.M.L.XL. Në ngjyre te bardhë, te zezë dhe bezhë. Materiali ështe i butë 100% pambuk. Rrijne mirë në trupin tuaj dhe janë shumë të rehatshme gjatë ditës