Kanatjere modali për meshkuj

500L

Kanatjere modali për meshkuj. Masat gjëndje M, L, 2XL. Ngjyra e bardhë gjendje. Materiali 50% modal dhe 50% pambuk. Modali i kombinuar me pambukun përdor vetitë më te mira të të dy fibrave. Modali është më i butë se pambuku gjithashtu më rezistent pas cdo larjeje. Nuk e humbet formën. Pambuku është fibra natyrale që është më frymemarrëse për trupin e njeriut. Të kombinuara bashkë japin një produkt superior. 

Description

Lahet me gradacion

Nuk e humbet formën pas cdo larjeje

Shumë e bute ne trup

Additional information

Masa

Large, Medium, XXLARGE

Title

Go to Top