Fustan elegant transparent. Materiali shume i bute ne trup me dizajn floreal te pjesa perpara. Pjesa e rripave e rregullueshme ne shpatulla me fjongo dekorative. Ne paketim dhe tangat e koordinuara. Pordhuar me pelhure te cilesise me te larte dhe vjen me nje paketim te lezetshem. Prdhim premium i markes Chilirose Collection