Boksera për meshkuj. Kodi Na-155. Në paketim do të gjeni 6 cope dhe masat jane Small, medium, large, dhe xlarge . Materiali është 92% pambuk me 8% elastan dhe ngjyrat janë 3, te bardhë, të zezë dhe gri. Prerjet janë normale sipas standarteve europiane te masave