Shitje me pakice

Intimodal operon ne tregun shqiptar ne shitje me pakice te pizhamave dhe veshmbathjeve qe ne vitin 2015 ne.
Shitja me pakice behet nepermjet rrjeteve sociale websitit Intimodal.com, IntiModal ne Facebook dhe intimodal ne instagram kudo ne Shqiperi, si dhe nepermjet dyqanit tone fizik ne rrugen “Islam Alla” prane shkolles ” Konferenca e Pezes” ne qytetin e Tiranes 

Shitje me shumice

Qe nga fillimi i aktivitetit tone distribucioni ka qene nga aktivitetet kryesore. Ne shperndajme ne shumicen e qyteteve te Shqiperise. Klientet tane jane te kategorive te ndryshme duke filluar qe nga dyqanet me pakice te veshmbathjeve, tregjet industriale dhe deri te rrjetet e supermarketeve. Shperndarja behet ne adresen e klientit me nje kohe minimale levrimi

Konsulence biznesi

Nese jeni duke hapur nje dyqan me veshmbathje mos hezitoni te na kontaktoni ne adresen
intimodal15@gmail.com os info@intimodal.com si dhe ne nr telefoni +355673100001
Nese keni nje supermaket dhe doni te shtoni kete kategori na shkruani ne adresen e emailit me siper si dhe ne nr e telefonit. Do tju gjendemi prane menjehere per tju sugjeruar alternativat me te pershtatshme per ju.

tekstile per hotele, restorante etj

Tekstile per hotele , restorante, bare etj

Nje nga sherbimet tona eshte dhe furnizimi me tekstile i bizneseve te ndryshme sic jane hotelet, restorantet, etj. Si dhe cdo lloj biznesi qe ka nevoje per tekstile, si peshqire, carcafe, peceta, mbulesa tavoline etj. Kjo behet e mundur ne saje te nje rrjeti firmash prodhuese me baze ne Turqi me te cilat bashkpunojme. Porosite levrohen ne kohe minimale dhe ju vijne ne adresen tuaj ne kushte optimale transporti