A është një domosdoshmëri apo një arsotiment i bukur për tu patur?

A jeni shtatzënë dhe po kërkoni të brëndshme të rehatshme të lehonisë? Ne e kuptojmë, teksa barku juaj “zmadhohet” së bashku me të edhe ju, veshja e të brendshmeve të vjetra gradualisht bëhet sfiduese. Në situata si këto, vetëm mos harroni se po vishni dy njerëz në një palë të brendshme tani, jo vetëm një! Kështu që mos u ndje keq për rritjen dhe mos perdorimin e veshjeve të preferuara, do të kthehesh shumë shpejt në to. Tani për tani, ju duhet të gjeni mbathjet më të mira të lehonisë për ju dhe për të voglin. Do të kaloni shumë kohë me to gjatë muajve të ardhshëm kështuqë, mundohuni te tregoni kujdesin e vecante mbi te brendshmet.

Te brendshmet per shtatzani Namaldi

Të brendshmet për shtatzani Namaldi e bëjnë veshjen e përditshme të përshtatshme, të rehatshme dhe argëtuese për nënat. E personalizuar nga pëlhura të buta pambuku me cilësi premium, mbathja ofron mbështetje për pjesën e poshtme të shpinës dhe barkut ndërsa rrëzoni presionin mbi muskujt e legenit. Ajo shtrihet lehtësisht për t’iu përshtatur barkut në rritje gjatë shtatzënisë dhe është e rehatshme për tu veshur edhe gjatë periudhës së pas shtatzënisë derisa të arrini formën tuaj normale. Mbathja punon me aftësi e në heshtje, qe do të thotë siguron linja të pastra dhe të qetë që janë të padukshme nën rroba, duke ju lejuar lehtësinë e lëvizjes dhe një ansambël perfekt.
Nënat e reja kërkojnë të brendshme që janë të buta, mbështetëse dhe të marrin frymë ndërsa hedhin hapin drejt tranzicionit të tyre në mëmësi. Prandaj, ka disa gjëra që mund të dëshironi të merrni në konsideratë përpara se të dilni për të bërë pazarin e të brendshmeve të shtatzanisë:
 Më poshtë keni dhe linkun ku mund ti blini dhe ju vjen porosia në adresë. Zgjidhni masën dhe ngjyrën dhe lini të dhënat tuaja. Pagesa në dorëzim

Cmimi 399 lekë

Masat M, L, XL, 2XL

Në ngjyrë të bardhë e të zezë

Mësoni masen tuaj te belit.

Të dini masën e belit nuk kërkon saktesi te lartë por një parashikim duke pare ecurinë e shtimit në peshë. Mbathje e sugjerurara për periudhën në fjalë kanë dy stile, një belt ë lartë apo të ulët sipas komoditetit që trupi juaj kërkon.

Qëndro rehat.

Të qënurit shtatzëne duke u përballur me peshën me të cilën ndoshta nuk je hasur kurrë mund t’iu shkaktojë demoralizim. Por mos harroni se, nuk është pesha juaj aktuale. Mjafton të ndiheni rehat me trupin tuaj