Mbathje pambuku

Ju pëlqen të qeshni më shumë se cdo gjë tjetër në botë. Kjo ështe dicka e mirë pasi keni nje aftësi të vecantë ti bëni njerëzit pranë jush të qeshin gjithmonë. Që në fëmijëri keni qenë karakter i dashur. Mundoheshit ti përfshinit të gjithë në grupin tuaj. Dhe jeni po e njëjta. Ju jeni njeriu i parë nga shoqëria që ju kërkojnë këshilla. Jeni e sinqerte dhe e sjellshme.

Mbathje të shkurtra

Ju pëlqejnë përkëdheljet dhe jeni ndër më të zgjuarat e grupit. Kur një shoqe ka nevojë për ju , jeni e para qe ofroni mbështetje. Jeni e zonja me lekët por shpesh e humbisni sensin e kohës. Kjo ju bën të jeni shpesh me vonesë në takime të ndryshme. Por ju jeni shumë energjike dhe arrini t’ju falin kollaj:)

Mbathje me bel të lartë

Ju pëlqejnë përkëdheljet dhe jeni ndër më të zgjuarat e grupit. Kur një shoqe ka nevojë për ju , jeni e para qe ofroni mbështetje. Jeni e zonja me lekët por shpesh e humbisni sensin e kohës. Kjo ju bën të jeni shpesh me vonesë në takime të ndryshme. Por ju jeni shumë energjike dhe arrini t’ju falin kollaj:)

Tanga

Jeni nje femër ambicioze. Nëse e ndani mendjen per dicka, ju mund të duroni shumë situata te sikletshme vetëm që të arrini objektivin. Familja dhe shoqëria ka konsiderata të larta për ju, cka ju jep forcë për të vazhduar përpara.

Mbathje me dantella

Cdo gjëje mundoheni ti shtoni pak elegancë, Keni idhull Sophia Loren por gjithashtu keni dëshirë të ecni vetë përpara ne jetë. Doni të shkelni vetë e para ne shtegun tuaj. Besoni ne harmonizimin e stilit me prakticitetin. Takat e larta nuk i vishni nëse nuk jeni komode.

Mbathje me mbishkrime

Keni të njëjten energji si përpara të njëzetave. Dëgjoni shpesh radion dhe i dini tekstet e këngëve më të mira përmendësh.

Mbathje “të moshuarash”

Për ju stili nuk është një arsye për të hequr dorë nga rehatia. Mund të vishni fustan ndonjëherë në të rrallë por vetëm nëse jeni shumë rehat. Keni aftësi të përgatisni ëmbëlsira të mira dhe mburreni me to. Perkthyer nga artikulli ne Ghi Institute

What your underwear says about you