Blog2021-04-05T10:18:29+00:00

Pse të brëndshmet seksi nuk janë kurrë mjaftueshëm në garderobën e një femre

By |May 12th, 2021|Categories: lingerie|Tags: , , , |

Roli i të brendshmeve seksi tek femrat është i rëndesishën jo vetëm për veshjet e stilin, por edhe për vetëvlerësimin e tyre.

Comments Off on Pse të brëndshmet seksi nuk janë kurrë mjaftueshëm në garderobën e një femre

Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

By |October 22nd, 2018|Categories: How to|Tags: , |

A jeni duke mbajtur numrin e duhur te sytjenave? Numri i sytjenave që një pjesë e mirë e femrave mbajnë

Comments Off on Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

Më thuaj të brëndshmet që vesh të të them se cila je

By |June 12th, 2018|Categories: grimca humori|Tags: , , |

Mbathje pambuku Ju pëlqen të qeshni më shumë se cdo gjë tjetër në botë. Kjo ështe dicka e mirë pasi

Comments Off on Më thuaj të brëndshmet që vesh të të them se cila je

Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

By |June 6th, 2018|Categories: Higjena|Tags: , |

Te brendshmet dhe nje veshtrim I pergjithshem Megjithese nje pjese e njerezve nuk i kushtojne rendesine e duhur, te brendshmet

Comments Off on Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

Title

Go to Top