About Intimo Assistant

This author has not yet filled in any details.
So far Intimo Assistant has created 7 blog entries.

Pse të brëndshmet seksi nuk janë kurrë mjaftueshëm në garderobën e një femre

By |2021-05-12T18:44:45+00:00May 12th, 2021|lingerie|

Roli i të brendshmeve seksi tek femrat është i rëndesishën jo vetëm për veshjet e stilin, por edhe për vetëvlerësimin e tyre.

Comments Off on Pse të brëndshmet seksi nuk janë kurrë mjaftueshëm në garderobën e një femre

Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

By |2021-04-22T13:02:00+00:00October 22nd, 2018|How to|

A jeni duke mbajtur numrin e duhur te sytjenave? Numri i sytjenave që një pjesë e mirë e femrave mbajnë

Comments Off on Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

By |2019-12-26T19:25:13+00:00June 6th, 2018|Higjena|

Te brendshmet dhe nje veshtrim I pergjithshem Megjithese nje pjese e njerezve nuk i kushtojne rendesine e duhur, te brendshmet

Comments Off on Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

Title

Go to Top